دستور پخت همبرگر مرغ  در بنیتا

مدل‌ها و دستورپخت های مختلفی از همبرگر مرغ وجود دارد اما این دستور با یک فیله خوشمزه و برشته، از پرطرفدارهای اعضای بنیتاست.

همبرگر مرغ

مدل‌ها و دستورپخت های مختلفی از همبرگر مرغ وجود دارد اما این دستور با یک فیله خوشمزه و برشته، از پرطرفدارهای اعضای بنیتاست.

مواد لازم 

فیله مرغ کوبیده شده: 6  عدد

شیر پرچرب: 375 میلی لیتر 

آرد ساده:  225 گرم

پاپریکا: 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل و نمک: 1 قاشق چایخوری

پودر نمک و کرفس: 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل سفید: نصف قاشق چایخوری

شکر: 2 قاشق چایخوری

ژامبون: 6 ورق

نان همبرگر: 6 عدد

روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

مایونز، گوجه فرنگی، خیارشور و... برای سرو کردن به مقدار لازم

همبرگر مرغ

طرز تهیه 

در ظرفی بزرگ مرغ‌ها را در شیر بخوابانید و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

آرد، پاپریکا، فلفل نمک، فلفل سفید و شکر را در کیسه پلاستیکی مخلوط کنید.

مرغ‌ها را از شیر خارج کنید و درون مخلوط ادویه قرار دهید، به‌ خوبی تکان دهید تا تمام قسمت‌های مرغ اشباع از ادویه شود.

در تابه‌ای بزرگ و روی حرارت 180 درجه گاز، روغن را داغ و مرغ‌ها را سرخ کنید. بعد از 5 دقیقه یا زمانی که مرغ‌ها به خوبی پخته شد، آن‌ها را از تابه بیرون آورید و روی کاغذ قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.

در این فاصله، ژامبون‌ها را گریل کنید تا برشته شود، سپس آن‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن‌شان گرفته شود.

نان‌ها را از وسط نصف کنید. مرغ ها، مایونز، خیارشور و گوجه فرنگی را وسط آن قرار دهید و میل کنید.

نکته: به یاد داشته باشد این غذا مناسب برای فریز کردن یا گذاشتن در مایکروفر نیست.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان